Kennis en kwaliteit.

Filius Hoveniers is in 2007 opgericht door de toen 23-jarige Anders Filius. Op dat moment had hij al negen jaar ervaring in het hoveniersvak. Anders ontwerpt tuinen, zelfstandig of in samenwerking met een architect. Met zijn team bedenkt hij goede, kwalitatieve oplossingen voor elk type tuin: strak-modern, beach-look, landelijk, klassiek of wat u maar wilt. Filius Hoveniers is aangesloten bij de Branchevereniging VHG. Dat biedt u een belangrijke garantie. Lees er hier meer over.

Alles in uw tuin

We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid en we hebben een breed werkgebied. We kunnen dan ook het hele traject voor u verzorgen: ontwerp en aanleg, renovatie en onderhoud. Maar ook met een kleine opdracht zijn we u graag van dienst. Een schutting plaatsen of repareren? Het gazon egaliseren? Een vijver uitgraven? Tuinverlichting installeren? We regelen het voor u.

Bij al onze werkzaamheden is het uitgangspunt ‘We doen het goed, of we doen het niet’. Goed betekent voor ons dat we trots kunnen zijn op de geleverde kwaliteit en de sfeer van de tuin. Maar ook dat de tuin op een duurzame manier gemaakt is, met eerlijke materialen: verantwoord en sterk, voor nu en later.

Wij zijn met name actief in de Gooi- en Vechtstreek en de regio Amsterdam. Onze klanten zijn te vinden in onder meer Hilversum, Bussum, Weesp, Muiden, Nederhorst den Berg, Vreeland, Kortenhoef, Laren, Blaricum, Baarn, Soest, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Almere, Amstelveen en Haarlem.

welkom bij filius hoveniers
Tuinaanleg in Weesp, Aartje de Voseiland

Diverse projecten

Weelderige Speeltuin

Weelderige speeltuin

Aanleg
Prachtige Tuin Aangelegd In Bussum

Prachtige tuin aangelegd in Bussum

Aanleg
Onderhoudsarm Straatwerk Met Flexibele Cementvoeg

Onderhoudsarm straatwerk met flexibele cementvoeg

Aanleg
Prachtige Combi Van Duurzaam Hout En Verschillende Soorten Natuursteen.

Prachtige combi van duurzaam hout en verschillende soorten natuursteen.

Aanleg
Afwisselend Ontwerp Voor Een Hoektuin

Afwisselend ontwerp voor een hoektuin

Aanleg
Leuk Ontwerp Voor Een Kleine Tuin

Leuk ontwerp voor een kleine tuin

Aanleg
Strak Ontwerp Met Hardstenen Vijver

Strak ontwerp met hardstenen vijver

Aanleg
Renovatie Koningsstraat Hilversum

Renovatie Koningsstraat Hilversum

Aanleg