icon_ontwerp

Tuin ontwerp

Een nieuwe tuin kies je niet zomaar even. Er is een goed ontwerp nodig, dat jaren meegaat en bovendien rekening houdt met meerdere functies. Voor de meeste mensen is een tuin immers niet alleen ‘om naar te kijken’; het is een leefruimte, een verlengstuk van de woning.

Daarom moet er in een ontwerp ook oog zijn voor bijvoorbeeld het tuinmeubilair, de verlichting, een buitendouche, een vuurhaard, een loungehoek of een kookplaats. Daar komt nog bij dat een goed ontwerp een tuin vaak groter doet lijken.

Een tuin is zeer persoonlijk. Dat vraagt om maatwerk, met uw eigen ideeën als uitgangspunt. Samen met u maken we een ontwerp, waarin al uw wensen terugkomen. Desgewenst kunnen we ook een gerenommeerde tuinarchitect inschakelen. Wij werken geregeld samen met onder andere Bureau Marlies van Diest, Jacqueline van der Kloet, Annet Brandes, Karres en Brands Landschapsarchitecten en Karin Blom van Assendelft.

Wij zijn met name actief in de Gooi- en Vechtstreek en de regio Amsterdam. Onze klanten zijn te vinden in onder meer Hilversum, Bussum, Weesp, Muiden, Nederhorst den Berg, Vreeland, Kortenhoef, Laren, Blaricum, Baarn, Soest, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Almere, Amstelveen en Haarlem.

Tuin ontwerp

Gerelateerde projecten